resim
Eden Michael Hazard
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Belçika
  • 273
    taktik gereği midir nedendir bilemiyorum ama 26 şubat galatasaray chelsea maçında gole dönük futbolunu gösterememiş genç yıldız.

    tabi ki bizim açımızdan daha iyi bir durum bu fakat işe diğer tarafından bakmak geliyor içimden. premier lig ekiplerinde defans oyuncularına adeta eziyet eden hazard bize gelince defans delisi oldu çıktı. yani defansif olarak formunda olmayan eboue varken bile o kanattan atakları çok az izeldik hazard tarafından. kendisi genellikle defansta top çalma ve uzun pas tercihi kullandı. hatta maç izlerken bi kaç kere top kaptırdıgımızda "yine mi hazard" lafını ederken buldum kendimi.

    sanırım bu bir taktikdi. çünkü bizim totem kaynaklı endişemiz gibi mancininin de bir endişesi olabileceğini düşündü mou. ve eden'i tamamen ileriye dönük oynatmak yerine dinamkliğinden faydalanıp orta sahada kullandı onu ve o kanadı shürle ile azipilicueta kullandı. bir nevi bu iki oyuncu eden'in açtığı boşluta yer buldular kendilerine ha keza golü de bu şekilde yedik. azpilicueta içeri çevirdi ve torres tamamladı.

    rövanşta bunu iyi süzerek taktik çıkarması gerek sinyore nin
App Store'dan indirin Google Play'den alın