• 26
    son derece güzel ve maça yakışır bir pankarttı. yapanın eline sağlık.

    bu ve benzeri bazı pankartlar bazı yazarları neden bu kadar geriyor, üzüyor, ağlatıyor anlamıyorum. anlatabilecek olan varsa mesaj atıp bilgilendirebilirse çok sevineceğim.

    daha önce de benzer yerlerde yazdım, isteyen açıp okusun, bu pankartta "helal olsun chp", "adam gibi adam rte", "mhp'ye oy veriyoruz", "bdp candır", "çare sarıgül", "istanbul'da tekrar kadir topbaş" gibi tamamen siyasi reklam amaçlı şeyler yazıyor olsaydı ben de saçma bulurdum. (tüm önemli partileri öven pankartlar yazdım ki niyetimi anlatabileyim diye). bu örnek verdiğim tarz pankartlar tamamen siyasidir, maçla ilgisi olmadığı gibi halkla da ilgisi yoktur. ancak "hırsız var" pankartı ülkedeki her şey ile ilgilidir. memleket soyuluyor ya hu hala bunu iktidar kavgası mı sanıyorsunuz? nasıl bu kadar sığ olabiliyorsunuz?

    bu tarz pankartlar çarşı'ya özenmek filan değildir, memlekette vatanını sadece çarşı mı seviyor, hırsız varsa yakalansın diye sadece çarşı mı düşünüyor, koyayım çarşı'ya size bir şey olmasın afedersiniz. evinize hırsız girse siz tepki gösterseniz siz de mi çarşı'ya özeniyor olacaksınız ?

    bir de gelmiş "masumiyet karinesi, daha yargılaması bitmemiş ki hırsızlığın" diye hırsız aklayan arkadaşlar var. ee biz fener'e neden şikeci dedik o zaman yargıtay kararına kadar susmamız gerekiyordu o zaman? kaldı ki yarın şikeciler tekrar yargılanmaya başlasa gene şikeci diyemeyecek miyiz? ses kayıtları, tape'ler yeteri kadar ispatlamıyor muydu şikeyi? evet ispatlıyordu. peki hırsızlığın ses ve tape kayıtları da aynı şekilde ispatlamıyor mu?

    şikeciler "ama daha yargılama bitmedi, bize şikeci demeyin ühühü" diye ağlarken onlara tepki gösterenler, şimdi hırsız sevgilerinden ötürü aynı alçak savunmayı yapıyorlar.

    bu memlekette hırsız var, daha da kötüsü galatasaray sözlük'te de onların yılmaz savunucuları var. hırsızlığın yılmaz savucunuları, şikenin yılmaz savunucularına laf sokuyor ama kendi aynı boku yiyor, haberi yok !
App Store'dan indirin Google Play'den alın