resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5236
    kendisi sözkonusu olunca taraftar resmen acaipleşiyor.

    hakan balta sneijder gibi olmadıgı icin eleştirilebilir mi? ya da drogba melo gibi olmadıgı icin? semihten telles performansı bekleyebilir misin?

    hayır dimi?

    ama buraktan keita performansı bekliyorsun. yani bizim taraftar bekliyor. top sürsün adam gecsin süper paslar atsın. golden sonra 2 de takla atsın?

    burak yılmaz bir golcü. adamın önüne top atan trabzonsporda adam 30 küskur gol attı. ama biz inatla onu beşiktaşta kötü performans gösterdiği gibi sağ acıkta pas alısverisi yapması icin bekletiyoruz. adamın o tarz bi kabiliyeti olsa şuan zaten gökhan törenin yerinde oynuyor olurdu 8 yıldır. ama burak kanat değil şunu bi anlayalım. yapamıyor abi o bolgenin gerektirdiklerini adam. o konuda kabiliyeti yok. adamın forvet olarak da yapabildiği ve yapamadıkları var. ama biz inatla yapamadıklarını gözümüze sokuyoruz.

    mesela drogba da hızlı değil abi napalım? yani adamın belirli ozellikleri varsa biz de o ozelliklere göre hücum sistemini belirleriz olur biter. ayrıca burakın mac icinde 100kez kanatta top alıp kaybetmesi onun günahı değil. adama o görevi veriyorlar o da yapamasa bile çabalıyor kaçmıyor toptan. yani bu işte başarılı oldugu iddiasında değilim ama burak verilen görevi yapmaya cabalamasıyla gözüme olumlu anlamda batıyor. ve topla cogu oyuncumuzdan daha fazla bulusması asıl sorun. ayagında daha cok top tutup pas yapabilen drogba mac icinde topla 3 bulusuyorsa burak 10 bulusuyor. burda suc kimde şimdi? burak da mı kacsın toptan abi?

    kendisi sağ acıkta denenmediği sürece gayet etkili bir golcüdür. buraktan daha iyileri avrupada 20 milyondan baslıyor. bugun dzeko dediginiz adamın degeri de +20 balotelli dediginiz adamın degeri de +20. yıllıları da 5ten başlar. yani buraktan daha iyi bir forvet icin kulübü ipoteklememiz gerek anlayalım artık şunu. bu yuzden burak ayarındaki bir oyuncumuz varsa bizim bundan ona uygun sekilde faydalanmamız gerekiyor.

    2+2=4
App Store'dan indirin Google Play'den alın