• 297
    galatasaray'ın ilk yarıda ruhsuz oynadığı söyleniyor ama alakası yok. takımın oyuna bir türlü istediği ritmi yakalayamamasının sebebi, ciddi ciddi
    4-2-4 oynamaya çalışmamızdan kaynaklanıyor. chelsea gibi güçlü, iyi kapanan ve baskı kuran bir takıma 2 tane orta saha ile oynarsan, oraya giden her topu kaybedersin.

    sen istersen 5 forvetle oyna, böylesine kapanan ve takım savunması yapan bir takıma gol atamazsın, üstelik sürekli pozisyon yersin. mancini de bunu görmüş olacak ki hatasından çabuk dönüp hayroviç - yekta değişikliğini yapıp orta sahayı üçleyip, chelsea baskısını kırdı. zaten o dakikadan sonra orta saha üstünlüğü tamamıyla galatasaray'a geçti.

    hakan - semih tercihi de bence enteresan. hakan balta, semih'e göre ayağı daha düzgün bir futbolcu ama semih'in yıldırıcılığı daha büyük. zaten adamlar torres gibi bir adamla oynuyor. amk hakan balta'nın içinden geçti adam. ikinci yarıya bakacak olursak semih gelen bütün hava toplarını aldı ve o bölgeyi tamamen kapladı.

    açıkcası chelsea'yi neden yenemedik diye kendimi üzecek değilim. kazanabilirdik de. 0-0 da bitebilirdi. galatasaray, 60 dakika tam da oynaması gerektiği gibi oynadı. açıkcası chelsea beklediğimin altındaydı. eğer standartları buysa, londra için umudum var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın