• 3802
    arkadaşımın dogo'su 1.5 ay önce yavruladı. yavrular sütten kesildi. 4 tanesini sahiplendirmiş. elinde 2 adet kalmış. bunları sahiplendirmek istiyor. ilgilenen varsa yardımcı olabilirim. ücret filan istemiyoruz kesinlikle. zaten hayvanların parayla satılmasına karşıyım. ancak tek şartımız daha önce köpek beslemiş olmak. çünkü dogo cidden çok zor bir tür. inatçı,oyuncu,yorgunluk bilmez ve liderlik için sürekli rekabet halindedir. bu sahibiyle dahil. yani çok baskın karakterli olmalısınız. merhametli biriyseniz başa çıkmanız cidden çok zor. tabi bir de köpek bakımı masraflı bir iş.
    köpeği bir hevesle alıp 2 ay sonra sokağa atılmasını istemeyiz.
    bakacağınız hayvan 6-7 ay sonra şu hale gelecek : http://www.argentino-dogo.ru/...peroAckonCahuak1.jpg
    ürkütücü durduğunun farkındayım ama dünyanın en sevimli, en oyuncu köpeğidir. eğer sosyalleştirip, sakin bir şekilde besler büyütürseniz, golden'dan farkı yok. ama ruhunuz psikopatsa bu köpek elinizde canavar olur ki bunu istemem. ve tekrar söylüyorum, bu ırk gücünün farkında olan bir ırk. yani her zaman liderlik için sizinle inatlaşacaktır. atıyorum bir parça bezi ısırdı ve bırakmıyor. siz bir ucundan tutmuşsunuz, o bir ucundan... kesinlikle bırakan taraf siz olmayın. yenilgiyi kabul etmeyin.
    neyse arkadaşlar eğer ilgilenen varsa, bana mesaj yoluyla ulaşabilir.
    ayrıca bu ırk , sanırım yasaklı ırklar arasında. niye yasaklı olduğu konusunda en ufak bir fikrim yok. her zaman söylerim psikopat köpek yoktur, psikopat sahip vardır.
    fino bile elinizde canavara dönüşebilir. bir pitbull süs köpeğinden farksız olabilir. tamamiyle yetiştirme ile alakalı. sadece bazı köpekler daha güçlü karakterli oluyor. dogo da onlardan biri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın