• 35
    kasıtlı yapmıyorsa hiçbir sorun çıkartılmaması gereken sevgilidir.

    3 yıldır birlikte olduğum hanımefendi, bir zamanlar böyleydi. isteyerek değil, vakti olmadığı için. hiçbir zaman da sorun etmedim.

    kaldı ki, gerekirse maç gününe, hatta maç saatine randevu verse bile hiçbir sıkıntı yok. zira benim "sevgili" sözünden anladığım, müşterek bir hayata sahip olmak. sevgiliye "para yedirilen, karşılığında cinsel çıkar sağlanan kişi" olarak bakılmıyorsa, eğer kelime içindeki "sevgi" sözcüğü gerçekten bir anlam ifade ediyorsa da sevgilinin değeri, galatasaray "futbol takımının" değerinden daha fazladır.

    galatasaray futbol takımı için sen emek verirsin, sen cebinden para harcarsın, sahadaki futbolcu milyon dolarlar kazanır. sen hastayken, moralsizken, sıkıntıdayken sana felipe melo değil, sevgilin destek olur. ya da eşinin dostunun doğum gününde mutluluğunu didier drogba değil, sevgilin paylaşır. hayatının en özel anlarında sevgilin vardır, yanındadır.

    sevgilinin para karşılığı cinsel ihtiyaç giderme aracı olmadığını düşünürsek, maç saatine randevu veren sevgili, benim tarafımda her türlü maça tercih edilir. galatasaray'ın maçını tekrardan da izlersin. ama sevgilinle yaşayacağın o anların tekrarı yok. galatasaray dün de vardı bugün de var, yarında olacak. ama maç için ektiğiniz "sevgiliniz", allah korusun bir dakika sonra var mı yok mu belli değil. o yüzden böyle beylik konuşulmamalı bu konuda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın