• 140
    galatasaray tarihinin tüm şampiyonlar ligi maçlarında olduğu gibi yine en önemli maçlarından biridir. bir an önce yarın olsun da maçtan önce demleneyim maçın havasına iyice gireyim istiyorum.
    bu maçın öncesinde drogba, sneijder, mourinho üçlüsünden bahsetmek istiyorum. galatasaray son 2 yıldır marka değeri anlamında öyle bir ivme kazanmıştır ki 2 sene üst üste biraz da kaderin cilvesi ile iki futbolcumuz, geçmişte birlikte çalıştıkları dünya çapında bir teknik adam karşısında rakip. ve bunu bütün dünya takip ediyor. bu tarihler, bu zamanlar unutulmayacak, değerinin iyi anlaşılması gereken zamanlar. galatasaray armasının önemli zamanları.

    gelelim maça. galatasaray'ın geçmişten gelen gelenekle şampiyonlar ligi'nde ayrı bir havada oynama özelliği var. taktik, teknik bunları bir kenara bıraktım. biz bu gelenek ile oynayacağız. bizim damarlarımızda bu var. allah yardımcımız olsun. umarım ligte dökülen ama alternatifi olmayan bir kaç futbolcumuz da bu maçta başka bir havayla oynayacak.
    bu maçları iyi tutun hafızanızda. ileride yeğenlerinize, çocuklarınıza, torunlarınıza anlatacaksınız. iyisiyle, kötüsüyle.

    kazanacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın