• 123
    en buyuk avantajimizin taraftarlarimizin yaratacagi atmosfer olacagi mac. bir de tabi chelsea'de ronaldo gibi siradisi bir adam yok. ancak butun mac hucum oyuncularini cok iyi marke edip, sacmasapan bir gol yiyebiliriz. bir kere duran toplarda ozellikle terry ve ivanovic'e cok dikkat etmeliyiz. onun disinda hazard, schurrle, salah(sampiyonlar liginde oynayabiliyor mu emin degilim) ve ramires gibi adam eksiltebilen, ozellikle uclu oynarsak beklerimizin arkasina sarkabilecek bir yigin adam var. bunlara zaten ozel onlem alacaktir mancini. son olarak uzaktan sutlara da dikkat etmeliyiz, butun mac herseyi eksiksiz yapip, lampard ya da david luiz'den gelen bir sutla gol yiyebiliriz.

    ozetle herkes ne var ne yok verecek. gol yemememiz cok onemli. varsin 0-0 bitsin, ikinci macta ne var ne yok saldiririz. ama burada yiyecegimiz bir golu cikartmamiz zor olur.

    bir de ne olur ultraslan macin 85. dakikasinda sanki kulup obur gun kapatiliyormus gibi bayik bayik, basarilar gelir gecer diye baslamasin yine. futbolcu olsam maci birakip gidesim gelir, o derece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın