• 157
    galatasaray-man utd maçı oynanıyor öyle sanıyorum ki şampiyonlar ligi gruplardaki son maç ve bizim yenmemiz gerekiyor. evde birkaç arkadaş bilgisayar başında sopcast'ten izliyoruz (amk rüyada bile fakirim lan, bari geniş ekran hd televizyonda canlı yayın kalitesiyle izleyelim veya stada gidelim yok arkadaş illa o fakirlik rüyaya da girecek). neyse 1-0 öne geçtik, kulübeden fatih terim hasan şaş ikilisi deli gibi seviniyor. lan dedim ne ara mancini'nin yerine tekrar geçtiniz. neyse ilk yarı biterken sneijder de astı maç 2-0 oldu. biz sevinçten çıldırdık.

    devre arası oldu biz bir yandan da juventus-napoli maçına bakıyoruz. amk aynı ülkenin takımları ne alaka. sonradan bir yerlerden haber aldık eğer biz manu'ya 4-2 kaybetmezsek turu geçicez. ikinci yarı başladı biz 53'te mi ne ilk golü yedik. dakikalar geçmek bilmiyor biz tırnaklarımızı yemeyi bitirdik et kısmına geçtik. derken arkadaşın biri sopcast'te juve-napoli maçına geri döndü. amk itiraz eden de yok güzelim galatasarayı bırakıp şikecilerin maçına bakmaya başladık. işin pis kısmı şimdi geliyor.

    dakika 84 napoli deplasmanda skoru 2-0 yaptı. biz nasıl seviniyoruz nasıl seviniyoruz apartmanı birbirine kattık resmen. yukarı daireden bir amca geldi utanmıyor musunuz bir de galatasaray forması giymişsiniz ayıp diye bizi azarladı. biz ne olduğunu anlamadık meğersem biz tam sevinirken galatasaray manu'dan 2 gol daha yemiş 3-2 mağlup duruma düşmüşüz. amk ben rüyamda bu kadar utandığımı hatırlamıyorum. son 5 dakikayı izleyemeden uyandım çünkü biliyordum ki o utançla maç daha fazla izlenmez.

    sonra düşündüm chelsea maçı öncesi bu bir alamet mi ama yok imkansız, olaylarla hiçbir bağlantı kuramadım. belki sneijder chelsea'ye bir tane asar başka da rüyaya dair belirti yok anasını satayım. elin rüyasına ak sakallı dede gelir maç skoru söyler bizimkine sopcastten kanal değiştirip beni utandıran adam geliyor. sikerim böyle fenerbahçe'yi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın