• 3345
    kolayı sevmeyen takım, zorlukları seven futbolcuları barındırmış ve babalarından dinledikleri destanlara gördüklerini de ekleylerek çocuklarına anlatacak efsane nesil taraftarlara sahip spor kulübü.

    şu an destan yazmak için herşey mümkün. şike desen mevcut, kollama desen mevcut, açılan puan farkıyla gevrek gevrek gülenler mevcut, 7 hafta kala sami yende şampiyonluk hesapları yapanlar mevcut, idmanda tartışanları street figther karakterleri sanan karaktersizler mevcut. tek eksik şampiyonluk!

    bu şampiyonluk belki de en garip şampiyonluk olacak. 2 hoca, transfer edilen 10 küsür futbolcu, 20 küsür maçta değişen savunma hattı. ama ne olursa olsun bugüne kadar oynanan ve bazen oynanamayan topun önemi kalmadı. 3 derbiyi deplasmanda oynayacak ezeli rakibinin olsaı 1 puan kaybında üstüne çıkma şansımız varsa, drogba da umut da muslera da sneijder de, malzemeci de, sakatlanan futbolcuya soğutucu sıkan sağlık personeli de aynı ciddiyette olacak. artık hatanın telafisi olmayan haftalar geldi. önce şikeyle ateş açtığı hükümeti şimdi yolsuzlukta koltuk çıkan çapsız rakibimize unutmayacağı tokadı atma zamanı.

    memur maaşıyla okuttuğu çocuğunun sene tekrarını duyan adamın yakarışı gibi: "hiçbir şeyinizi eksik koymadık"

    hadi şimdi çıkın, bizim 10 kere dünyaya gelsek de elde edemeyeceğimiz parayı haketmek için canınızı dişinize takın, bizi de diğer takım taraftarlarının 10 kere dünyaya gelseler de mutlu olamayacakları kadar mutlu edin.

    siz üzerinize düşeni yapın,
    söz daha güzeliz baharda.

    mayıslar bizimdir,
    hedef 2014 mayıs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın