• 36
    bilgisayar başında boşuna transfer beklediğimizi gösteren maç olmuştur bu.eğer bu maçta izlediğimiz genç oyuncular takıma monte edilecekse,ben yıldız oyuncu transferi falan istemiyorum.milan baros,harry kewell,arda turan,düzelirse tobias linderoth gibi yıldız oyuncularımız var zaten.ama maçta gözüme çarpan birkaç futbolcu oldu, onları yazmak istiyorum.

    alparslan erdem: hakan balta'dan daha iyi bir sol bek olma potansiyeline sahip yetenek. gördüğüm kadarıyla hücum yönü de iyi ve duran topları kullanma kabiliyeti de var. şans verilirse iyi bir oyuncu olabilir.

    emre çolak: frank rijkaard oyun kurucu olarak oynattı kendisini.oyunu çok iyi okuyor.kendisini geliştirmeye devam ederse yeni nesil arda turan olabilir.

    serdar eylik: maçta dikkatleri üzerine en çok çeken futbolcuydu.tekniği,hızı,birebirde etkili olmasıyla bana cristiano ronaldo'yu* hatırlattı.

    uğur uçar: gerçek uğur'u seyredemedik bu maçta.yine de sağ bek için sabri'den iyi oynayacağı kesin.sakatlığın izlerini üzerinden atmayı başarırsa sağ bek sorunumuz da çözülmüş olur.

    bana çok fazla umut veren bir maç oldu. duran toptan 2 saçma gol yemiş olmamız hiç önemli değil, sağlık olsun. yeni sezonda gümbür gümbür bir galatasaray geliyor!
App Store'dan indirin Google Play'den alın