resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5186
    burak, aşırı ofsayta düşen, rakibe sürekli faul yapan, top ezen, pas hatası yapan, top tutamayan, top saklayamayan, çalım atamayan, topla dripling yapamayan ve üst düzey son vuruş özellikleri olmayan, kafa vuruşu etkisiz olan bir santrafor! kişilik olarak da bencil, ve takım oyuncusu gibi olmayan oyuncu.

    bunca negatif özelliğine rağmen işte onu hala bu seviyede, galatasaray gibi bir takımın forvetinde tutan şey inanılmaz depar atma özelliği, ısrarcılığı, patlayıcılığı, atletizmi, inadı, ve savunma arkasına yaptığı koşularla yıpratıcılığı, araması, kaçırsa da küsmemesi ve tabi ki nihayetinde attığı goller.

    eğer ülkemizdeki yabancı kısıtlaması olmasa galatasaray acaba elinde bunca mali imkanları düşündüğümüzde hala burak'la devam eder miydi? bu bence tamamen o anki takımın başındaki teknik direktörün futbol oyun anlayışına bağlı olarak değişir diyorum.

    bugünün şartlarında burak'ı gönderdiğinizde yerine ikame edebileceğiniz daha iyi bir yerli golcü olmaması biraz da elimizi kolumuzu bağlıyor.
    cumartesi arenadaydım. o pozisyonda bomboş snayder ve drogbaya vermek yerine imkansız bir yerden vurmak falan bunlar benim gibi taraftarı da çıldırtıyor. hakan da çok gol kaçırırdı, inanılmaz goller kaçırırdı ama asla bu kadar bencil değildi.
    kısaca burak bıçak sırtı bir adam. atacağı 1 gol için ödenen bedel çok yüksek. alternatif maliyeti çok büyük. sayısız ofsayt,faul, top kayıpları ile harcanan onca hücum girişimi ve atak, artı taraftarda ve takımda yarattığı infial ve stres de cabası. bilemiyorum bu kadar bedel gerekli mi?

    ama her şeye rağmen chelsea maçında ben yine de onunla başlanması gerekli olduğunu düşünüyorum. atacağı amansız deparlara, koşulara çok ihtiyaç var. uzun ama ağır chelsea defansının dengesini bozup snaydere süpriz boş alanlar yaratabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın