• 14
    sırf güzelliği sebebiyle başka bir kanalda veya başka bir televizyon yapımında, son acitasyonuyla beraber daha dolgun bir maaşa rahatça iş bulabileceğini düşündüğüm hanım abla.

    problemin başladığı yer, bu entrynin ilk cümlesinde, medya dünyası başta olmak üzere ülke insanının kadına bir meta olarak bakışında. işte, derin bi sorun aslında. burada olayın en başına yani stajyer dahi olarak alınma sebebine gelmemiz gerekiyor. şimdi tuttuğu takım bir kriterse, -ki kovulduğuna göre kriter, kendisine yöneltilmiş olması lazım ki madem yöneltildi o zaman neden işe alındı? o da daha evvelki bazı örneklerinden de anlayabileceğimiz gibi bahri havadır denilen zatın uçkurunda gizli gibi, kimseyi bir şeyle itham etmek istemem ama hazal çağlar kim arkadaş ya? medya ile nasıl bir bağı var, akademik olarak medya konusunda bir yere varabilmiş mi? bilmiyorum ben, bilen varsa aydınlatsın.

    buna benzer bir örneği beşiktaş tv'de yapıyor aslında, başka bir siteden tanıdığım facebook'umda ekli olan ve televizyon dünyasıyla akademik olarak pek de alakası olduğunu düşünmediğim/bilmediğim güzel bir lise öğrencisi arkadaşım orada staj yapıyor, kim bilir başka kulüp kanallarında da vardır. birilerini bir şeyle itham etmek istemediğimi tekrar belirteyim. sadece asıl sebeplerini merak ediyorum. gerçekten akademik bir gelişim süreci mi gözetiliyor yoksa stajyerlik sadece lafta mı?

    bu hanım insanca bir ülke demişken, keşke oradan alsaydı, asıl sorundan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın