• 3792
    düzeltme: bu başlığı görmeden yazmışım. (bkz: leyladansonra.com) zaten gerekli istek yapılmış yazar kardeşlerim tarafından ben de vurgulamış olayım.

    yazar arkadaşlarım yalnızca iki dakikalarını ayırıp bu yazıya bir göz atarlarsa, küçük kardeşlerimizi dünyanın en mutlu insanı yapabiliriz belki de. bütün yazar arkadaşlarımdan ricamdır, bir el atalım biz de bu projeye galatasaray sözlük ailesi olarak. bu kardeşlerimizin gözündeki mutluluğu yeniden yeşertmek için elele verelim.

    http://leyladansonra.com/
    https://www.facebook.com/leyladansonra

    kısaca özetlemek gerekirse;

    çapa tıp fakültesi'nden bazı tıp öğrencilerinin başlattığı sosyal sorumluluk projesi bu.

    bir gün, hastanede kemoterapi bölümünde leyla diye hasta bir kız çocuğu ile karşılaşıyorlar. sonra, aylar sonra kızın annesini aradıklarında leyla'nın vefat ettiğini öğreniyorlar. o kadar üzülüyorlar ki, lösemili çocukların en büyük isteklerinin bile bizimkilere kıyasla ne denli küçük olduğunu görerek ’1 çocuk 1 istek’ temalı bir proje başlatıyorlar.

    kemoterapi alan çocuklara isteklerini soruyorlar ve fotoğrafları ile bu sitede yayınlıyorlar (hastalık ve açıklamalar ile beraber).

    mesela örnek verecek olursak istekleri minicik şeyler. birisi çarşaf istiyor, mesela birisi de fenerbahçeli top istiyor. küçük görünen, ama onların dünyalarında büyük hediyeler bunlar.

    ne dersiniz galatasaray sözlük ailesi? biz de yardım edebiliriz bence.
    galatasaray bizim mutluluk sebebimizse, biz de küçükler için mutluluğa sebep olabiliriz galatasaray gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın