• 1
    tasfiye edilmiştir.

    şimdi bakalım, kimler var bu oluşumda.

    hasan şaş, ümit davala, vedat inceefe, müfit erkasap. daha fazla isim sayılabilir tabii ama ilk aklıma gelen bunlar.

    önce liderden, imparatorumuzdan başlayalım. fatih terim'in camiaya son dönemde ne kadar büyük zararlar verdiğini açıkça belirtmiştim zaten.

    (bkz: #1412828)

    gelelim hasan şaş ve ümit davala'ya. hasan şaş malumunuz, dün ki beyaz futbol programında vizyonunun ne kadar olduğunu,* çapının ne kadar geniş olduğunu 7 den 70'e herkese gösterdi. gerek sneijder hakkında beyan ettiği görüşleri, gerek telles'in motta'dan bir artısı olmadığını beyan etmesiyle ve daha bir çok sıçmıkla 2 senedir boş boşuna yardımcı antrenör olduğunu, takımı gazlamaktan başka bir boka yaramadığını ayan beyan galatasaraylısına fenerlisine beşiktaşlısına gösterdi. he, ünal aysal'ın da ulu bir çınar olduğunu bir kez daha teyit ettirdi, sağolsun.

    ümit davala'ya ise teşekkür etmek istiyorum. tasfiye sürecinde ve sonrasında ağzını açarak camiayı ve takımı yıpratıcak tek bir kelime etmedi. efendi efendi çekildi, belki bir gün kendini geliştirip kendi sistemi ve metodları ile antrenörlük görevine geri dönebilir.

    vedat inceefe'ye gelince.. tam da imparatorumuzun gençliği aslında. fatih hoca'nın kafasında bir adam, hatta çok daha kaba. fatih hoca italya görmüş adam, belli bir kariyeri var. ama bu adam yontulmamış bir odun. tasfiye sonrası başkanın botoksundan başladı, türlü türlü hakaretlerle sıçtığı bokun üstüne tüy dikti. bir daha bu camiandan içeri adımını atamaz. ümit özat vol.2'dir.

    müfit erkasap ise garip bir kişilik. her devrin adamı, nerede nasıl görev alacağı belli olmuyor. genellikle fatih hoca'yı gölgesi gibi izler. kah yardımcı antrenör, kah altyapı sorumlusu, hocası ne görev verirse onu yapar. her konuda uzmandır kendisi.*

    özetle; tasfiye edilmiştir. ümit davala'yı belki tekrar kulüpte görevlendirebiliriz. ama onun haricindeki isimlerin bir daha galatasaray adı ile yan yana gelmesi çok zor. hele ki liderleri* yıldırım demirören'in elini öpüyorken..

    üzülüyor muyum, tabiiki. bu isimler galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırmış isimler. fatih terim, hasan şaş, ümit davala...

    ama...

    ama'sı var işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın