• 1377
    bu toplulugu besiktas'in hakkaniyetli bir sekilde yenildigine mumkunati yok inandiramazsiniz. hakem kotudur, haksiz penalti calinmistir, rakipten adam atilmamistir, rakiplerinin kalecileri mac satmistir, kendi istekleriyle aldiklari adam mac satmistir, hatta mac eksik uzamistir; 93'te zaten haklari yenmistir.

    22 subat 2014 galatasaray besiktas maci oncesi galatasaray takimina besiktas, besiktas takimina karabuk formasi giydir; mac ayni skorla bitsin, bir tanesi "e kadro kaliteleri arasinda ucurum var, normal sonuc" gorusune muhalefet etsin ben hicbi'sey bilmiyorum.

    cok kullanmak istemiyorum ama ezik sifatini tasimakta oldukca israrlilar. bir de surekli magduriyet tripleri var ki hic cekilmiyor. belki de bu yuzden kaybetmeye mahkum bir kamuoyu olusturdular. dusunsenize futbolcu/taraftar oldugunuzu. kaybetmeye isyan edecek durtulerinizi yitirirsiniz. bence bu arkadaslarin sorunu bu. yine kazanilacak maclarin son saniye golleriyle berabere bitmesi. hep ayni sendrom. eziklik ve magduriyet takintisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın