• 339
    19.2.14 arsenal maçında dikine futbol oynamamlarını eleştiren arkadaşlar bir daha futbol izlemezlerse kendileri için çok daha iyi olur. ya da bayern maçlarını izlemesinler, o da olabilir.

    yahu arsenal 35. dakikada 10 kişi kaldı, ki wenger hata yaparak oyundan cazorla'yı aldı. zaten o anda ölen arsenal orta sahasını ve olmayan arsenal forvetini durdurmak için de pep rafinha - boateng değişikliğiyle maçı bitirdi o kadar.

    http://www.footballuser.com/...88/FC_Bayern_Munchen

    bayern kalan 45 dakikada 20 metrede top oynarak mükemmel bir savunma yaptı. neden savunma yaptı diyorum, çünkü bir şekilde gol atacağı belli olan bir maçı o kadar ileride kurdu ki pep, arsenal topu 3 saniye ayağında tutamamıştır ikinci yarıda. yaya sanogo ikinci yarının tamamını kendi yarı sahasında geçirdi neredeyse, takımının en ilerdeki oyuncusu olarak ceza sahası yayına gelmişti adam.

    bayern'in yaptığı 850 pası görüp "pas pas pas" demek maça bakmaktır, maçı izlemek değildir. hiç kusura bakmayın. adamlar ingiltere ligi şampiyonluk adayını kelimenin tam anlamıyla taşak geçerek yendiler, burda hala içim daraldı diyenler var.

    arsenal cesur oynasaydı, evet. sonra iki maçta 10 yiyince "nerde hata yaptık" diyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın