resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 1146
    kendisi eleştirilecek hiçbir şey evet hiçbir şey söylememiştir.

    https://www.youtube.com/watch?v=_ErKPU8G_Lo

    lütfen ne söylemiş yazıp paylaşalım ki somut bir eleştiri olsun, futbolcuyken şampiyon yaparken çok iyi, sakat sakat oynarken haybeden kafaya lap top at, hocayken şampiyonken çok iyi, şimdi yorum yapınca kötü hemen linç.

    sneijder 4. tercihti demiş ne desin adam 4. tercihse bu ne demek saydığı oyuncuların olmamasına dua etmemiz gerekir, ne güzel ilk 3'ü olmamış sneijder olmuş.

    ayrıca duygusal adam kardeşim iyi huyu da var kötü huyu da, fatih terim kral hocadır ama isviçre maçında yanlış yaptı, fatih terim'i seviyosan öyle seveceksin hasan şaş'ı da seviyosan böyle seveceksin.

    adam diyo ki şu transferler yapılsaydı ben varken kalırdım bu ne demek mis gibi transferler demek, telles eleştirisine katılmıyorum telles bence çok iyi bir oyuncu olacak.

    şu sözlükte kaç tane adam dayak yediği ya da kafasına herhangi bir obje yediği yere, kuruma, ortama geri dönmüştür.

    abi çıkın artık şu sevdiğimiz oyuncular sevdiğimiz şeylere laf etmeyecek kalıbından, en baba galatasaraylılardan biri olan hasan şaş'ı bile dışlıyosunuz ayıp ya, hasan şaş teknik direktör olsun gençlerbirliğine arena'da gol atsın takımı, deli gibi sevinir, çünkü hasan şaş bu, bülent korkmaz da böyleydi, tugay da hagi de böyle. bu adamların kimseye şirin görünmek gibi bi dertleri yok herifler 10 küsür yıl hizmet etmişler kulüplerine, kendi doğrularından vazgeçemezler.

    2 caretta caretta yumurtlayacak diye otel yapılmasın mı diyen biri hasan şaş, yani düşünce ne kadar abuk olsa da dürüstçe söylüyor adam ve sen bu adamı sadece düşüncesi yanlış diye eleştirmeyip, bir de art niyet arıyorsun söylediklerinde.

    ünal aysal'ı hasan şaş'a karşı savunacaksanız galatasaray'a çok farklı gözle bakıyoruz demektir.

    not: sözlükte mancini transferine burun kıvırmayan birkaç yazardan biriyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın