resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 1144
    neden savunulduğunu anlamadığım eski futbolcu. sağolsun kendisinin hırsı kimsede yok. tabela tekmeleyişlerini unutmadık çok şükür, biliriz tanırız yani hasan'ı. ancak şu vardır hasan şaş'ı adam yapan galatasaray'dır. kendisini göreve getiren de galatasaray'dır.

    kendisini teknik heyete seçen galatasaray cici, kendisiyle çalışmak istemeyen galatasaray kaka olmuştur. kardeşim sen futbolculuğundan sonra iki sene boyunca galatasaray'dan para kazandın. bu yönetimden para kazandın. yahu bir dur motorun soğusun sonra eleştir galatasaray'ı. zaten takımdan kim gittiyse galatasaray'a bir bok atmadan edemiyor.

    ne demiş ? ''sneijder bizim 4. tercihimizdi.'' demiş. neden kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz ki. adam resmen bizim istemediğimiz oyuncuyu aldılar diyor. tamam sneijder 4. sıraya yazılabilir. doğru. ama bu chelsea için mancester united için real madrid için geçerli. neymiş matic'i istemişmiş. ünal başkan almamış. kaka'yı istemiş ünal başkan almamış. ulan bu ünal aysal'ın galatasaray'a garezi mi var. alabilseydi eğer alınırdı. hayır yani garez olarak gördükleri adam ise sneijder. kusura bakma hasan ama sneijder'in tek bacağı etmezsin. ayıptır be.

    sanki adam size çöplük aldı. barış özbek aldı. mustafa sarp aldı. sokakta görsen imza isteyeceğin oyuncuların hocası oldun. messi'yi istermiydin hasan ? ya da isco ? hazard da bu aralar forma bak istersen. galatasaray'ın menfaatlerini düşünmüşler. çok para harcanmasını istememişler. ama matic'i istemişler. kaka'yı istemişler.

    genel anlamda söylemek gerekirse hayatımda ekmek kazandığım yere bok atmadım. kusura bakmayın ama telles'in motta'dan farkı yok demek ünal aysal'a bok atmaktır. ünal aysal kimdir ? hasan şaş'a ekmek veren adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın