resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 2983
    kendisi "lazer tutan taraftar konusundaki aynı hassasiyeti fenerbahçe taraftarı hakkındada hissediyor mu?"diye çok merak ettiğim fenerbahçe yorumcusudur.

    en yakın hatırladıklarımdan leo franco ve mondragonun kalede olduğu maçlarda, pancunun meçhur kadıköy panteri olduğu maçta ve yine alexin duran toplarına yardım amaçlı taraftarın lazer operasyonu hepimizin hafızalarında yer kazımıştır, kalecilerimizle ve pancu ile ilgili video bulamadım fakat, bulduğum videoda kendisinin atladığı fenerbahçenin ankaragücü ile sahasında oynadığı ve 2-0 kazandığı müsabakada maç sonu demeçlerine konu olabilecek kadar saha içerisinde rahatsızlık veren bir eylemin haklı isyanı var.

    http://www.youtube.com/watch?v=Z8B0Cp_hIUY

    bir çok derbide ve farklı maçta bu hareketi fenerbahçe tribünlerinden yakın tarihte hatırlayabileceğimiz onlarca vaka yaşanırken kendisi yine aynı hassasiyetleri taşıyor muydu acaba? bir galatasaray taraftarı olarak bu tarz hareketleri tasvip etmemiz mümkün değil,

    peki ya sen rıdvan?

    aynı küfürü kendi taraftarına edebilir misin?
    meloyu eleştirdiğinin onda biri kadar bruno alvesi eleştirebilir misin ?
    hakemlerin galatasarayı kolladığı konusunda eleştirdiğin kadar biçilen kasımpaşanın hakkını savunabilir misin?
    taraftar baskısından bahsetmişken yıllardır kadıköy maçlarımızdaki adaletsiz hakem yönetimini, çıkmayan kartları, tatil edilmeyen maçları, atılan yabancı cisimleri, yarılan kafaları konuşabilir misin?
    sırf sizin keyfiniz olsun diye ligi istediğiniz biçime soktuğunuz bir sezonda tüm adaletsizliklere rağmen kanımızla hakettiğimiz şampiyonluklarımızı takdir edebilecek misin?

    bu sorulara ne cevap vereceğini gerçekten çok merak ettiğimiz tarafsız koyun çobanı.

    yapamazsın rıdvan...

    ne kalıbın, ne tarafsızlığın, nede insalığın bunları anlatmaya yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın