resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5175
    bu hafta içi antremanda yaşanan zan-melo tartışmasından sonra bekliyordum böyle haberler. emin olun, o tartışma sıradan bir halı sahada olan tartışmadan büyük değildir. ama takım iyi kötü form tutuyor ve basına malzeme lazım.
    şimdi demirören'in gazetesindeki şu haber : http://skorer.milliyet.com.tr/.../1841226/default.htm ben burak'ın böyle bir şey söylediğinde ihtimal vermiyorum. ama hafta içi yabancı-türk kavgasını körükelyecekler ya, ne yazsalar yutacaz bizde. inanmayın kardeşim. burak'ın tv'de canlı canlı söylemediği hiçbir şeye inanmayın. kaşıyorlar işte. hoş bizim bu platformda bile kendi taraftarımız, yabancı-türk ayrımı yapıyor ya neyse...

    burak kesilemez bu takımdan. kesilmez demiyorum, kesilemez. çünkü burak şu takımda muslera ve melo ile birlikte tek alternatifsiz adam. burak'ın alternatifinin umut olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. umut olsa olsa, drogba'nın alternatifi olur. burak çok kabiliyetli bir oyuncu değil. ancak çok hırslı bir oyuncu. zaman zaman ben de çok eleştirdim. dün* de eleştirilecek bir oyun oynadı. ancak ''siktirsin gitsin'' düzeyinde değildi bu oyun. hatta en son eleştireceğim şey sağ köşeden, içerde bekleyen arkadaşları varken çektiği şu olur. forvet adam azıcık bencil olur. demek seneye balotelli gelse, demediğinizi bırakmayacaksınız. adam o kadar abuk şutlar çekiyor ki... burak'ta öyle. şansını deniyor. bırakın denesin yahu. ne kadar yerden yere vursak da, kötülesek de 2013-2014 sezonunda, burak'ı kesip yerine koyabileceğimiz hiçbir futbolcumuz bulunmamaktadır.

    umut bulut tam bir karambol golcüsüdür. oyunu yıkarsın rakip sahaya, sağlı sollu ataklar yapıyorsundur, ama bir türlü gol gelmiyordur. sokarsın umut'u oyuna ve ceza sahası içinde bir topa ayağını uzatmasını beklersin. ama biz öyle bir oyun oynamıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın