resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 1939
    drogba'yı gerekirse kadro dışı bırakması gereken teknik adam. sahada resmen 10 kişi oynuyoruz. oysa 13/14 sezonunda ligin ikinci devresinde evimizde oynadığımız drogba'sız bir eskişehir maçı'nda takım maç boyu tempoyu şahane ayarlamıştı. 22 şubat 2014 galatasaray beşiktaş maçı'nda ise beşiktaş önünde bulduğumuz bir şans golü ile galip gelebildik.

    takım malesef sahasından çıkamıyor. pres yapamıyor. fenerbahçe'nin daha çok puan kaybı olur. belli ki ersun yanal klasiği sakatlıkları ligin ikinci devresinde devam edecek. şimdi de bruno alves'i kaybetmişler. 1 ay yokmuş. defanslarının bel kemiği resmen adam. yeter ki biz iyi olalım. 6 puan farka rağmen şampiyonluğa hala yakınız.

    ancak drogba ve ceyhun'la zor bu işler. iki oyuncunun yerine emre çolak ve yekta tercihleri takıma hayat verecektir. ayrıca yabancı kontenjanını da rahatlatacak; chedjou, hajrovic, eboue gibi oyunculardan faydalanmamızı sağlayacaktır. üstelik forvet arkasına geçecek sneijder'in de performansının bu şekilde ciddi oranda artacağına inancım tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın