resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 1132
    ne olduysa ne yaşandıysa açık açık onları söylemiştir. ne başkana ne yönetime ne de eski futbolcularına ters bir laf söylememiştir galatasaray hakkında tek kelime ters laf etmemiştir gözünü doğrulara kapatıp körü körüne fatih terim'i savunmamıştır bunların yanında fenerbahçe'nin ilk yarıda k.erciyes maçındaki uzatma olayını unutmayıp ne düşünüyorsa onu söylemiştir üzerine meireles hakkında sizin buraya yazdıklarınızı o televizyonda söylemiştir ama yine de burada körü körüne eleştiriliyor.

    ne dedi hasan şaş?

    yönetimin en çok eleştirildiği konu olan sneijder konusunda yönetimin haklı olduğunu söyledi. sneijder'i listeye biz yazdık ama 4. sırada yazdık dedi. ee ne var bunda sneijder 4. sıraya yazılamaz mı? sneijder'den daha faydalı olabileceğini düşündüğü oyuncuları transfer etmek isteyemez mi bir teknik direktör?

    bruma konusunda ne dedi?

    siz burada ne yazıyorsanız o da onu söyledi. geleceğe yatırım yaptık dedi. iyi futbolcu geleceği parlak futbolcu dedi.

    chedjou konusunda ne dedi?

    ara transfer döneminde istediğimiz bir oyuncuydu alamadık yaz transfer döneminde biraz bekleyip başka oyunculara bakalım diye bekletiyorduk ama transferi mayıs ayında bitmişti dedi. *

    yeni transferler hakkında ise yıllarca üst düzey futbol oynamış ve teknik direktörlük yapmaya başlamış bir futbol adamı olarak fikirlerini söylemiştir. siz televizyondan izlediğiniz kadar olan futbol geçmişinizle o iyi futbolcu bu işe yaramaz bu gelecek vaadediyor dediğiniz zaman oluyor ama dünya kupası oynamış futbolcu bunu söyleyince yanlış öyle mi?

    mersin maçındaki atılma olayında ise fatih terim'in atılması haklı demedi ben ve ümit davala'nın atılması haklı dedi. *

    başkan hakkında fikri sorulduğunda gayet güzel konuştu hatta galatasaray'la çok güzel ayrıldık dedi.

    melo'yu tutarsızca eleştiren sinan engin'e gereken cevabı verdi melo'yu gayet güzel savundu hatta o olayda bile araya meireles'i sıkıştırdı.

    programın ilerleyen dakikalarında galatasaray üzerinden goy goy dönmeye başladığını hissedince chelsea maçını konuşalım diyerek olayı yine ciddileştirdi.

    hasan şaş'ın bu gece söyledikleri özetle bu kadar

    ben programın tamamını izledim ve bunları gördüm, duydum. peki siz hasan şaş'ı ne için ve hangi sözlerinden dolayı eleştirdiniz?

    burası böyle işte yapacak bir şey yok. belki programı izlemeden burada hasan şaş'ı eleştirenimiz bile vardır.

    sadece isme bakılıyor sonra da eleştiriler orantısız şekilde arka arkaya sıralanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın