• 11
    dedikleriyle yaptıkları, son dönemlerde uyuşmayan galatasaraylı.

    "bayan basketbol takımına fenerbahçeli oyuncu almayacağız" dedi, gidip şaziye'yi getirdi takıma. şaziye kimdir? fenerbahçe kongre üyesi olduğu söylenen, zamanında tribünlerimize dönüp fenerbahçe armasını öpen basketbolcu. sen bu kızı aldın, takımı kurtarsın diye önümüze koydun. ne oldu peki? hatırlayalım geride bıraktığımız sezonu. şaziye değil miydi, her zaman yüksek yüzdeyle attığı şutları girmeyen? fenerbahçe'ye karşı oynanan play-off ilk maçında, ışıl gözünü karartıp, top çalmak için dizleri üzerinde sürünürken, şaziye ne yapıyordu? elindeki topu fenerbahçe'ye hediye ediyordu. biz çıldırmadık mı sezon boyunca şaziye'yi izlerken. ve her defasında "fenerbahçeli oyuncu almayacağız" sözü kulaklarımızda çınlamadı mı?

    tam şaziye derdinden kurtulduk derken, şimdi de zafer kalaycıoğlu geldi başımıza. allah aşkına! bu kadar mı çabuk unutuldu bu adamın taraftara yaptıkları? hem kızlarımıza hem de taraftara yaptığı saygısızlık bir kalemde silindi mi? açılan "onursuz zaferler istemiyoruz" pankartından hiç mi bir şey anlaşılmadı?

    ahmet dedehayır, galatasaray bayan basketbol takımı'nın başına gelen en güzel şeydi benim için. bir zamanlar gerçekten böyle düşünürdüm. yaptıklarıyla söyledikleri çelişmeden önce...
App Store'dan indirin Google Play'den alın