• 75
    2010 yazında kurulan kanal. adı gibi "spor" kanalı ve daha fazla takdiri hak etmekte.

    ispanya basketbol ligi ve kupasını veriyorlar. avrupa'nın en iyi ligi daha ne olsun. eski popülerliği olmasa da italya basketbol ligi ve kupasını veriyorlar. banvit'in eurocup maçlarını yayınlıyorlar. her gün nba maçlarının değerlendirildiği son periyot isimli programları var.

    hentbol avrupa şampiyonlar ligini veriyorlar. ben seyretmiyorum ama sonuçta şampiyonlar ligi, prestijli bir turnuva. hentbol magazin isimli bir programları var.

    wta-atp bir çok tenis turnuvasını canlı yayınlıyorlar. wta turnuvalarının yayın hakları 2016 ya kadar onlarda. ayrıca center court diye sadece tenisin konuşulduğu bir program var ki türkiye'de sadece tenisin konuşulduğu bir başka program yok bildiğim kadarıyla.

    italya voleybol ligini veriyorlar. 2 sene evvel türkiye ligini veriyorlardı ama dsmart o işe el atınca ihaleye paraları yetmedi ve yerini italya'yla doldurmaya çalıştılar. 5.set isimli bir voleybol programları var.

    futbolla ilgili avrupa ligleri özetleri ve futbol konuşulan muhtelif programları zaten var.

    zamanında buz hokeyi şampiyonası, yüzme şampiyonası, badminton şampiyonası, erkekler cimnastik şampiyonası yayınlamışlığı da vardır. hatta geçtiğimiz aylarda satranç şampiyonasını da yayınladılar galiba. zap yaparken denk gelmiştim, ilgilenmediğim için geçmiştim.

    uzun lafın kısası ntvspor'da bazı kuklaları! veya rodeo yarışlarını izlemekten bıktıysanız sports tv'ye geçin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın