• 3725
    oyle bir taraftar toplulugudur ki kimseden galatasaraylilik dersi almaz.

    zira bunun bir ölçme aleti de yoktur. onu yapan taraftar olmaz bunu yapan olur diye bir kıstası yoktur.

    galatasaraylı kimseye efendi olmak da zorunda degildir. galatasaray taraftarı ruhsuz oynadiginda futbolcusuna da kızar, yeri geldigin de kızsa da takiminin yanina gider, uykusuz kalir, aç kalır, parasiz kalir .
    ama kimseden akil almaz.
    şikenin 7 cihana duyuldugu, ırkçılıgın,kufurun,hakaretin,mahkeme celplerinin havada ucustugu topraklarda alninin akıyla sampiyon olan takimin taraftari bu lig icin fazlasiyla sereflidir zaten.

    tükürmeyen melo'ya tukurdu diye ceza verenlerin ortaminda ben burak ofsayttan gol atsin dedigimde galatasarayla alakasi olmayan davranislar mi sergilemis oluyorum ?
    benim attigim gol sayilmayip milletin ki sayildiginda sustugumda galatasaray taraftari mi oluyorum ?
    haftalarca hocasina yok yere ceza verilmis takimin taraftari efendi olunca adil mi oluyor hersey ?

    hayir efendim oyle bi dunya yok. benim takimim şike yapmadan oyunumu oynar, taraftarları ırkçılık yapmadan sahaya hic bir madde atmadan ,stadini yakmadan, seyircisiz degil seyircili macta bile ceza aldirmadan yagmurda camurda takimini destekliyorsa

    buraktan ofsayt golu de,
    haksiz penalti da,
    rakip takima cikacak kirmizi kart da isteyebilir.

    oyun oynanirken melo'ya kart cikmaliydi, attigimiz gol ofsaytti diye soyleyen galatasaray taraftarina kimsenin laf etmemesi kanaatindeyim.

    zaten besiktasi havada karada normal sartlarda yenecegimizin, buna ragmen karsi tarafin yapmadigi cirkeflik kalmayacaginin farkinda oldugunda umut ediyorum ofsayt,el,kirmizi kart olur da
    aglamalari icin gecerli bahaneleri olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın