• 82
    beşiktaş'ın da bu maçta savunmasında eksiklerin olduğu bir maç olacak. pedro franco ve dany göbekte ne derece uyum sağlarlar, sağda serdar kurtuluş denen arkadaş neler yapar hep birlikte göreceğiz. burada sanıyorum en büyük direnci orta sahada gösterecekler ama beşiktaş'ın bireysel hatalarının belirleyici olacağını düşünüyorum. dany'nin maç içindeki psikolojisi de hata yapmasına sebep olabilir. kendini kanıtlama çabasına girmek için yapacağı bir hata pahalıya mal olabilir.

    bütün bu sebeplerle her ne kadar antalya maçında kötü de oynamış olsa drogba'nın oynaması gerekli bence.çünkü hızlı oynayabilen bir takım değiliz ve bu maçta beşiktaş 'ın geride çok boş alan bırakmayacağını öngörebiliriz.ayrıca keşke sağ kanatta eboue 'yi de oynatabilsek, olcay karşısında sabri hiç güven vermiyor bana. belki veysel düşünülebilirdi ama onun da ilk kez 11 'de çıkacağı maç beşiktaş maçı olmamalı.

    onun dışında kalanlar belli gibi. yalnız sistem olarak 3'lü savunma mı yoksa 4-2-3-1 tarzı mı oynayacağız bu da önemli. zira beşiktaş kanatları iyi kullanan ve iyi kontratak yapan bir takım hüviyetinde.

    beşiktaş'ın orta sahadaki yorulmaz savaşçı yapıdaki topçuları ve yüksek koşu mesafelerine bizim akıllı bir oyunla karşılık vermemiz olası. set oyununda drogba ve sneijder'in oyunu çok önem kazanacak.
    ben yine de maçın kilidinin telles - serdar kanadından kırılacağını düşünüyorum.

    edit: el nino uyardı , leo franco değil pedro franco olacak. doğrusu o. leo franco unutulmalı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın