resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2953
    dayanamadim bunu da yazacagim.

    galatasaray taraftari cok haksizlik yapar oyuncusuna, taraftarina, takimin hocasina. ama bos taraftar degildir...

    arda 12 milyon euro'ya gitti. kotu ticaretti, arda'nin olusu 20 milyon ederdi, ki ona ragmen galatasaray'in 20 milyonlara hayir demesi gerekirdi. yonetenler yonetemedi, arda gitti. ayni hikayeyi pek cok adam icin soyleriz, bi sercan parasina giden topal vardir, arda vardir, tenezzul edilmeyen caner filan vardir, hepsi bir yana tugay gibi topcu vardir yok pahasina giden turkiye'den... neyse.

    semih. bu cocuk farkli bi cocuk, bunda anlasalim once. bulent buyuk futbolcuydu. liderdi, muthis bir hirs kupuydu, kaninin son damlasina kadar savasirdi. baya cirkefti, kabul etmek lazim, sonralarda hirsina yenik de dustu (hic hatirlamayalim be kalbimiz yeniden kirilmasin...) hakan sukur oyle boyle buyuk topcu degildi, fener ve besiktas yillarca kivrandi benzerini bulabilmek icin... muthis profesyoneldi ama kaprisliydi, fazla duygusaldi, siyasiydi. cekemeyenlerin suratina tukursek de icimizde birseyler eksik kaldi be hep. ergun kemikti, muthis teknikti, elinden geleni yapardi, tek bir ters hareketi yoktu, ama onda da birseyler eksikti be... hadi renkleri gecelim. oguz cetin'in centilmenligi mi kaldi artik? aykut kocaman'i da gorduk. garezden degil, besiktas'tan boyle bir futbolcu hatirlamiyorum bile. biraz tolga ancak...

    kisa kesiyorum- tek bir tane futbolcu gosterin bana semih kaya gibi... turk futbolunun son 20 senesinde, galatasaray degil, tum takimlardan... gosteremezsiniz. isini yapar, kimseye dalasmaz. yetenegi vardir, akliyla oynar. sansasyonel tek bir olaya girmez. bir gun sivas deplasmani oncesi istiklal marsini izlerken semih'in sacini tomahawk yaptigini gormezsiniz, ince kesim keci sakal yapmaz semih. kaptanligini yapar, mucadelesini yapar, hakemin elini sikar evine gider semih.

    semihin avrupa kulupleri icin degeri 10-15 milyon filandir belki ama, galatasaray ve taraftari icin fiyat miyat yoktur.

    semih'i satanin yakasina da cok pis yapisirim, haberi olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın