resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2944
    şu röportajla ilgili kimse tek kelam etmemiş. müthiş bir hikaye, film olacak cinsten. semih kaya, gerçekten bizden biri. bir taraftar futbolcu olsa nasıl olurdunun ispatıdır. babasının hayalini gerçekleştirmesi de muazzam bir olay.

    “babama galatasaray mı, semih mi diye sorsanız, cevap vermeden önce bir düşünür. küçükken tek hayali futbolcu olup galatasaray’ı şampiyon yapmakmış. onun hayalini gerçekleştirdiğim gün neler hissettiğimi kelimelerle anlatamam. bir evlat hayatta daha ne ister ki...”

    semih’in galatasaray tutkusu babasından miras. başka bir takıma gitmemek için bu kadar direnmesinin nedeni de onun hayalini gerçekleştirebilmek. dedesi, tek oğlunun futbolcu olmasına izin vermemiş. sonrası bilinen hikaye. semih’in babası bakmış, ailede top en çok semih’in ayağına yakışıyor, oğlunu galatasaray’a futbolcu yapabilmek için her türlü fedakarlığı yapmış. hani derler ya, yememiş yedirmiş, giymemiş giydirmiş. galatasaray formasıyla şampiyonluk kupasını kaldırdığı gün, “hayalimi gerçekleştirdin, bundan sonra profesyonel hayatınla ilgili ne istersen yapabilirsin, her ne karar verirsen saygı duyarım” demiş.

    http://www2.webaslan.com/...r-aslanSXHBQ65793SXQ
App Store'dan indirin Google Play'den alın