resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 5163
    galatasaray'a bir kere bile yakıştıramadığım, sonunda gelip bir de üstüne kaptanlık sıfatı kazanan, milletle ama önce kabiliyetsizliğiyle galatasaray futbol takımı'yla dalga geçen, her daim hamaset edebiyatıyla takımda kendine yer bulmuş insan..

    neymiş bundan evvel tüm teknik direktörler bilmiyormuy-muş-muş-ta, biz ahkam mı ke-siyor-muy-muşuz..elbette değil..yabancı sınırlaması benim bildiğim hep vardı ama bak en son bir ileri bir geri denene denene yalama olan sağ kanat sonunda olmayacağı anlaşıldığından eboue'ye teslim edildi..üstelik sabri her zaman sağ bek değildi..sağ önde oynuyor ama genelde yedek oluyordu..sağ beke geçtikten sonra da önce de ilk çıktığında oynadığı iki bilemedin üç maç harici kendisine hep sitemlerimi göndermişimdir..

    zaten o mu bizle dalga geçmekte biz mi onunla orası muamma! cihan haspolatlı ve barış özbek gibi adamları kesemeyip yedek kaldığını da gördü bu gözler bu genç yeteneğin..

    of ya, çok dertliyim..selçuk kaptan oldu sonunda diye sevinirken yine kurtulamadık..tamam illa kalacaksa da, yedek otursun, ne bileyim türkiye kupası maçları ilk turunda ikinci lig ekiplerine karşı oynasın, kazandığımız maçlarda üçlü çektirsin, ama giymesin şu formayı artık ilk onbirde..
App Store'dan indirin Google Play'den alın