• 66
    kendisi bir futbol sanayisi ürünüdür. evet bildiğin üründür. nasıl bir forma, bir bilet, bir bayrak, bir krampon futbol sanayisi ürünüyse bu adam da öyle. piyasa bunlardan çok fazla var kim parasını verirse onun şarkısını söyleyen tipler.

    galatasaraylılık veya başka bir şey kendisinin umrunda değildir. tek düşündüğü şey farkında olduğu yeteneksizliğiyle nasıl para kazanmaya devam edebilirim. istersen dön de bak bu adamın başarılı olduğu bir branş, dal alan var mı? şafak sezer'e katıla katıla gülünülen bir ülkede, ersin korkut denilen adamın komedyen olduğu bir ülkede kendisi stand-upçı olarak piyasada tutunamamıştır. yazdığı şiirleri gidin okuyun, lisede hocasını dinlemeyip de şiir yazmaya çalışan ergenlerden farklı bir tarafı yoktur şiirlerinin gidin bakın youtube'da var şiirleri. ben okuyunca utanıyorum.

    televizyon ve sinema sektörünün alıp başını gittiği bir ortamdayız. avrupa'da en fazla yerli film izlenen ülkede yaşıyoruz. bilmem kaç yüz tane kanal kaç tane dizi var. 'fıs fıs ismail' diye bir karakterin alıp yürüdüğü bir ülkede kendisinin bir tane başrol oynadığı dizi veya film yoktur. sürekli figürandır.

    zaman ayırıp da wikipedia'da kendi adına methiyeler düzenleyen bir adamdır. işte ne yoruyorsun beni gerisini sen düşün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın