resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4125
    problemi selçuk'ta görmeyip etrafında aradıkça hiç bir şeyi çözemezsiniz. elbette taktiksel değişiklikler selçuk'u etkilemiştir bir nebze normal. ancak sezonun sonuna geliyoruz artık ve hala selçuk forma girecek diye bekliyoruz. ne kadar etrafında fizik olarak bitik adamlar oynasa bile (ki alakası yok, eleştirdiğiniz sneijder vasat üzeri mücadele gösteriyor fizik anlamda) selçuk'un yavaş oynamasını, akıl tutulması yaşamasını ve top bile saklamayacak hale gelmesini anlatmaz. aynı ortasaha da melo oynuyor. ve melo selçuk'un yapmadığı ölçüde dikine depar atıp ters top yolluyor. kaldı ki melo sanıldığı kadar üst düzey ciğerli bir adam değil. 10 km bandına anca ulaşır her maç. selçuk ise 10-11 arasında bir yerlerde. ancak selçuk maç içerisinde ne dripling yapıyor (ki tarzı bu değil o normal), ne hızlı oynuyor (eskiden en net özelliği buydu) ne de şut çekiyor. bunun açıklaması etrafı kötüden ziyade selçuk'un ta kendisinde.

    bakın selçuk ilk geldiği sene daha çok alan kapatır, aynı mesefe koşardı. üstelik bu seneki gibi saçma sapan top kapma girişimleri yerine güzel şekilde markaj yapardı. rakamlar ve değerler aynı olmasına rağmen ne değişti ilk seneden sonra da selçuk bu halde.

    selçuk'un problemi belki mental, belki psikolojik belki fiziksel. ama kanımca çözümü aynı. kesik yemesi gerekiyor. yerine koyabileceğimiz umut, yekta, belki hamit, belki veysel onun kadar defans yapıp onun kadar efektif olamayacak belki ama bu selçuk için silkinmek adına tek yol gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın