resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4124
    drogba gibi mac icinde kesik kesik mucadele eden ve sneijder gibi fiziksel ozellikleri zayif iki oyuncunun onunde oynamasi sebebiyle son 1 senedir teknik degil fiziksel agirlikli oynamak durumunda kalan oyuncu.

    selcuk'a bir sezon boyunca sahada haldir haldir rakip kovalattirirsaniz formunun dusmesi de cok normal.

    galatasaray'in muthis kadro muhendisliginin urunudur bugunku selcuk inan. hala muthis yetenekli ve potansiyelli, ama bu potansiyeli nasil aciga cikaracagini bilemeyen bir futbol akli var galatasaray'in basinda. 2008'de hayatinin sezonunu geciren arda turan'in uzerine kuma getirir gibi harry kewell'i getiren futbol akli bu.

    fatura her zaman yerlilere cikiyor. ocak ayi transfer sezonundan beri bu sezonun nasil gececegi cok bariz ortada. "bu sezonun sonu cok zor gelir. ihale son iki senenin kahramani oyunculara cikar. misal bir bucuk sene ligin en dominant oyuncusuyken sacmasapan transferlerle pozisyonu zirt pirt degisir hale gelen ve takimin beyniyken vasat bir efor oyuncusuna donusen selcuk inan gibi, takimin degisilmez yerli alternatifi oldugundan sakat olmasina ragmen tek mac kacirmayan semih gibi... bunlar yuhalanir sonunda. tipki arda'nin yuhalanmasi gibi..."

    yazik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın