resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 1883
    yabanci oldugu icin kendisine hayran oldugumuzu ogrendigimiz hoca.

    aslinda bu nihah kahveci denilen adamin lafi. bu adam ki yillarca avrupada futbol oynayip, turkiye'ye dondugunde kendini yetistirmis bir kulubu, parasini alamadi diye mahkemeye verip bu paranin faizini isteyen bir adam. ne kadar acidir ki istedigi paranin 2 kurusluk hakkini bile vermemistir. peki simdi napiyor bu adam villareal alt yapisinda hoca. twit atiyor mancini'ye laf soyluyor. bizim hocamiza! sonra bizlere de ogut veriyor, yabanci hayranligini birakin. kendisi calistigi kulupte yabanci oldugu halde. bizde bu adamin sozunu alip mancini'ye salliyoruz. bravo.

    bu baslik altina gelip mancini'ye bok atarak fatih terim'i yuceltme cabasi icine girenlere iki cift lafim var. allah askina galatasaray futbol takimi ilk defa mi antalya'da antep'te puan kaybetti. ilk defa bu sene mi sampiyon olamayacak. fatih terim uefa'yi aldi. ulan uefa'yi alirken kurulan takim, derwall'in kalli'nin eseri. bu kupayi kazanmamizdaki en buyuk etkenlerden biri ise hagi'yken sen nasil yabanci hayranligini birakin dersin.

    bir fatih terim savunucusu cikipta 2002 - 2004 senesini soylemez. aslolan galatasaray iken kazanilacak basarilar varken fiorentina'nin basina kacandan bahsetmez.

    su adam gelmis buraya belirli bir sistem oturtmaya, ileriye donuk basarilar kazanmak icin ugrasiyor biz hala bik bik bik. neymis sergen'in takimina puan kaybetmis. ee hadi dusurelim seviyeyi. senin fatih hocan fener'den 6 yedi. ne olacak simdi ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın