resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 1879
    mancini bu ülkede başarılı olamayacak. niye biliyor musunuz ? çünkü biz avrupalı filan değiliz. biz hala şark kafasıyla iş yapıyoruz. aile ortamından bahsediyoruz, biz galatasarayız en büyük biziz diyoruz. başka da bir şey bilmiyoruz. zaten şu uefa kupasının geldiği süreçten beri, bir takımda abi olmalı(aile ortamı) lafına acayip tav oluyorum. olmasın kardeşim takımda abi. profesyoneller olsun takımda. profesyonelce iş yapalım. top rakipteyken 10 kişi savunma yapmaya ''korkaklık'' değil, takım savunması diyecek adamlar olsun. ''madrid kimmiş, siker atarız'' değil, ''rakibimiz kuvvetli, deplasmanda akıllıca oynayıp, evimizde fişi çekelim'' demeliyiz. ama bizde profesyonelliğe yer yok.
    yok hocam, yok biz profesyonel filan değiliz, uğraşma. sen çıkar takımı ''haydi aslanlar'' de, gerisi gelirse ne ala.
    geçen sene xabi alonso'nun cristiano ronaldo için söylediği '' ronaldo nasıl bir insan bilmiyorum. arkadaşlığımız yok,antremanlar dışında konuşmuyoruz. arkadaş olabileceğim biri değil.'' demesi herkese garip gelir. düşünüyorum selçuk bunu takımdaki biri için söyleyecek, kıyamet kopar. ama adamlar profesyonel. sokarım aile ortamına herkes işini en iyi şekilde yapsın, kanka olmasalar da olur.
    eminim hocanın kafasında çok büyük planlar var, taktikler var. ama biz bekleyemeyiz hocam. kadro yapılanmasını, taktiklerini öğretmeni bekleyemeyiz. biz çıkıp harala gürele saldıracak takım yap. yenilirsek çıkarsın ''aslanlar gibi oynadık, korkmadık ama sonucu alamadık. galatasaray asla savunma yapmaz'' de. biz sana taparız. ama öyle planlara filan girme hocam.
    mesela bizim rakibimiz juventus dediğinde, nasıl kızdık. aaa madrid maçını hiç düşünmüyor dedik. bu herifin hedefi uefa dedik. ama senin bir planın vardı. hocam biz türküz geleceği yönelik düşünmüyoruz. bizim olayımız bugünü kurtarmak.

    velhasıl hocam olmaz burada. sen git bir an önce buradan. biz sabırlı, sistemli, profesyonel bir millet değiliz. biz duygularımızla hareket ederiz. duygularımızı okşayan herkese taparız. biz en büyüğüz hocam. bizim hedefimiz şampiyonlar ligi finali. nasıl çıkarız bilmiyoruz ama hedefimiz o. sistemimiz yok, yapılanmamız yok ama hedefimiz var. sen mesela ''bu sene galatasaray şampiyonlar ligini alacak'' deseydin çok severdik seni. ama sen daha takımın sisteminin, futbolcuların taktik bigisinin oturmadığını söylüyorsun. üzgünüm hocam biz en büyüyüğüz, ve sen bizi hak etmiyorsun.

    sen git bizden daha aşağı olan, juventus'u, inter'i, city'i, arsenal'i filan çalıştır. çünkü biz en büyüğüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın