• 18470
    "didier'in galatasarayı'nın ziyareti yaklaşıyor. bu arada şöyle bir şey paylaşmak istiyorum. galatasaray benim eski kulüplerimden biri olabilirdi. everton'dan ayrılırken, istanbul'dan 3 yıllık bir teklif almıştım. şehri sevdim, taraftarların tutkusuna hayran kaldım, ancak çocuklarım küçük olduğundan dolayı istanbul'a gitmekten vazgeçtim. böyle bir düşüncem olunca aslında galatasaray bir çözüm bile buldu. londra'da yaşayacaktım ve uçakla gidip gelerek, millerimi biriktirecektim. onlar büyük ihtimalle beni hakan şükür'ün gelişimi için kullanmak istedi ve onun yeteneklerini düşündüğümde, doğru kararı verdiğimden hiçbir zaman emin olamadım".

    "neyse, asıl konudan çıktım. chelsea, mart ayında galatasaray maçı sonrasında fulham, tottenham, arsenal ve palace ile londra'da karşılaşacak. derbi sayılarının fazla olması, başkent kulüplerinin şampiyonluk yolundaki engellerden biri. derbiler farklıdır, kazanması daha zordur. west ham şimdiden, chelsea'ye karşı gösterdiği performansla bunu kanıtladı. derbiler kolay olmaz."

    "buradaki problem, o gerçekten chelsea'ye karşı gol atmak isteyecek mi? şu anda öyle gözüküyor, fakat eğer özel bir ilişkin varsa, chelsea ağlarını sarsmak gerçekten acı verici olacaktır"

    pat nevin
App Store'dan indirin Google Play'den alın