resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 251
    eleştirilmesi, üstelik de bu mecrada pek tasvip edilmeyen ya da en azından kötü gözle bakılan siyasal argümanlar ile yapılması dahi oldukça doğaldır. hep söyledik, yine söylüyoruz; her şey ile olduğu gibi spor ile de siyaset iç içedir ve mutlaka ucundan kıyısından konuşulacaktır. fakat; bu argümanlar tutarlı ve sağlam olmalı.

    -ali koç; bir iş adamıdır, sınıfsal açıdan analiz yaparak buradan yüklenilebilir.
    -ali koç; fenerbahçe yöneticisidir, buradan zaten açık vermemesi mucize olurdu.
    -ali koç; siyasal ve kültürel olarak bir zihniyetin temsilcisi olarak görülen ailenin ön plandaki fertlerinden biridir.

    buralardan yola çıkılarak yapılacak tüm tutarlı eleştirileri başa taç yapmak sadece benim değil, kendini birey olarak niteleyen herkesin görevidir. fakat bunu yaparken; yoğun gaz altında belki de fazladan bir dakika daha kalsa ölümcül sağlık sorunları yaşayabilecek yüzlerce insana işletmesinin kapısını açıp onlara ilk yardım ve gıda yardımı sunmasını karikatürize etmek en basit tabirle maymunluktur. ben herkesi biraz daha tutarlı olmaya davet ediyorum. dönüp kendinizi sorgulayın kardeşim; mesele afrika'da petrol ihalesi alınması mı, ihalenin fetullah gülen'den gelmesi mi? çünkü ilki ise; atatürk de dahil olmak üzere bu ülkenin geçmişindeki tüm siyasiler eleştiriye açık olmalı. ha yok, ikinci söylediğim öncelikli eleştiri sebebi ise; enerji işi ile uğraşan başkanımızın kimlerle ne gibi ilişkileri olduğunu bilmiyoruz fakat bu ilişkilerin de oldukça rahatsız edici olacağından emin olmalıyız.

    işin özü; tutarlı olun, söyledikleriniz avucunuzda dağılmasın, istediğinizi itin götüne sokun. ama önce tutarlı olun.

    not: mevzu bahis şahsın haz etmediğim, fırsat buldukça topa tuttuğum diğer bir çok iş adamı, siyasi, sanatçı veya köşe yazarından bir farkı olmadığını belirtmek zorunda kalmaktan kaynaklı ince sitem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın