• 37
    mide bulandırıcı olan önerme.

    bu size nasıl normal geliyor acaba ? yahu burası galatasaray sözlük değil mi ? evet. bizim amacımız galatasaray'a destek olmak değil mi ? evet. yahu o zaman destek ol. neden para kazanmak niyetindesin.

    bakın mocuishle ne demiş;

    ''-isin olmasa o maca gidecektin degil mi?
    +evet
    -para da alamayacaktın dolayısıyla.
    +yani
    -lan o zaman versene tanıdığın bir aslana gitsin seni temsil etsin, bagırsın sonuna kadar, senin de aklın kalmasın, icin ferah olsun.
    +...''

    ne kadar doğru demiş.

    ''adam öğrenci parası yok kombine alamıyor, bilet de olmadığı için maça gidemiyor. bu yüzden yardımcı olmak için gişe fiyatından satıyorum.'' diyorsun. ulan senin miden bulanmıyor mu o parası olmayan öğrenci kardeşinden para kazanmaya. insanlara yardımcı olmak bu mu ?

    he bide neymiş kombine onunmuş istediğine satarmış. kime neymiş. suç değilmiş. alan memnunmuş, satan memnunmuş. aynen güzel kardeşim, mesela randevu evleri vardır meşhur. polis tarafından basılan. alan memnun veren memnun ama nedense polis bunları tutuyor fuhuş nedeniyle tutukluyor. ama devletin kendi genel evleri var onları neden tutuklamıyor ? allah allah neden acaba ? yav parasıylaydı, alan da memnundu veren de memnundu ? çünkü güzel kardeşim vergi kaçırıyorsunuz. suçtur bu. bunun da genel adı karaborsacılıktır. kaç paraya satarsan sat.

    ''he suç benim satarım lan sanane.'' dersen bunun adresi galatasaray sözlük değildir emin olun. git twetter'ından facebook'undan yap. burası sahibinden.com ya da gittigidiyor.com değil. galatasaray sözlük ise ticarethane değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın