resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5131
    kendisini çok sevdiğim oyuncumuzdur. çok iyi bir insandır. ayrıca kesinlikle çok iyi bir oyuncudur. ancak kendisini çok sevdiğimden daha iyi olmasını istiyorum. çok küçük ama sürekli yaptığı hatalar var. ilk önce onları bir sıralıyım:

    - öncelikle en çok yaptığı hata gereksiz faulleri. her maç en az bir tane rakibine sırtını vererek faul yapıyor. sırtını verdiğinde formasını tuttuğundan hakemler tereddütsüz faul çalıyor. halbuki kendisi fiziki açıdan güçlü birisi. sadece sırtın alıp topu rahatça kontrol eddebilir.

    -bir diğer hatası ofsayt malesef. gerçi son zamanlarda gözle görülür bir düşüş var. ofsayt olayından nasıl kurtulur bilmiyorum ama iyice azaltması lazım.

    -ezbere oynamasıda bir diğer sorunu. üzerinde galiba bir baskı hissediyor ve panikle karışık kararlar veriyor. halbuki topu kontrol ettikten sonra sakin kalıp en basit ve doğru şeyi yapsa takımda çok daha faydalı olur. çok ezbere paslar deniyor ve bunlar genelde top kaybı oluyor.

    -aklıma gelen son sorunu düzeltmesi şu an en zor olanı malesef. ilk dokunuşu malesef zayıf. burağa pas atınca genelde 2-3 metre sekiyor burak'tan. bu durum genelde zaman ve bazen de pozisyon kaybına neden oluyor.

    son sorunu dışında hepsi rahatça düzelecek şeyler. kendisi çok iyi bir oyuncudur. kariyerinin sonuna kadar umarım bizde kalır. çok düzgün bir ayağı. çok güçlü bir fiziği var. çok istekli oynuyor. ileride ve geride sürekli pres yapıyor. ruhuyla oynayan az sayıda oyuncumuzdan biri. giydiği formanın değerini çok iyi biliyor. maç sırasında gol kaçar kızarız bunlar maç sırasında olabilecek şeyler. 36 yaşında ki drogba bile ne goller kaçırıyor. umarım beşiktaş maçında yine gol atar. atmasada canı sağolsun. böyle mücadele eden oyuncularımız olsun, varsın şampiyon olmayalım lan. sanki bu takımı sadece başarılar için sevdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın