• 36
    gayet de doğru bir şekilde kombinesini kiralayandır.

    adam karaborsa mı satıyor bilet? hayır gayet de o maçın gişe fiyatından satıyor. neresi yanlış bunun?

    e adam maça gitseydi para kazanmayacak, maçı izleyecekti. o zaman maça gitmediği zamanda para kazanmaması ve kombinesini bedavadan vermesi gerekir de ne demek allah aşkına. öyle mantığı seveyim lan. herif kendi parasıyla kombinesini almış, o maç gidemiyor diye sen niye bedavaya izliyorsun maçı lan? o zaman o mantıkla sen maça gitmediğinden para vermeyecektin, ama maça gitmeye karar verseydin yada bilet bulabilseydin para verecektin, e o zaman başkasından aldığın kombineye de para vermen gerek, zira para vermezsen bu düz mantıkla maçı izlememen gerekir.

    başkasının bedava maçı izlemesini sağlayarak, hatta benim parasını verdiğim kombine ile maçı izlemesini sağlayarak mı taraftar olunuyor?

    kombine adamın, para kazanmak saikiyle fazladan kombine almamış, karaborsacı değil, faiş fiyata değil gişe fiyatına kiralıyor kombineyi. eee? sorun nedir?

    kombinesini gişe fiyatından kiralayan adam adam değil taraftar değil, maça bedava girmek isteyen adam adam gibi adam, taraftarın dibi.

    zorunlu edit: kimseye cevap olarak anlaşılmasın fakat şunu belirtmem gerekir ki, kombinenin bir veya bir kaç maçlığına kiralanması durumunda vergi kaçırılması gibi bir durum söz konusu değildir. kdv tanımından da bu husus anlaşılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın