• 35
    bilet çıkmayan tribünden, oranın muadili bölgedeki biletin fiyatı kadar bir bedelle maç izleme şansı sunan adama niye "göt" deyip duruyorsunuz anlamadım. tribünün gelir kapısına dönüşmesinden tiksinen, bir fenerbahçe maçında kombinem için 700 lira; söz konusu kombinenin bana maliyeti 530 lira civarındaydı; teklif edilmesine rağmen kombinesini kiralamamış birisi olarak düşüncem şu: gişe fiyatı falan çok size, en az üç kelle. size iki yüze bilet satan göttür.

    mesela bu çıkışı yapan arkadaşların para yönünden sorunları hiç olmuyor anladığım kadarıyla ve yine anladığım kadarıyla sadece istanbul'a uzak oldukları için kombine almıyorlar. bir yüce gönüllülük yapıp kombine alsalar, gelebildikleri maçlara o kombine ile gelseler de diğer maçlarda bedavadan dağıtsalar o kombineyi sağa, sola. böylelikle; üstün ahlaklarını, yüce gönüllüklerini, cömertliklerini ve maddi birimlerle ölçülebilir kıldıkları galatasaraylılıklarını görmüş oluruz.

    tekrar belirteyim, kombinem üzerinden tek bir kuruş kazanmış bir adam değilim. gitmediğim maç olursa birisine hediye ederim, o gider. yine de takıldım ben bu işe. sen kimsin de burada üç kuruşluk mesele için insanlara ahlak ve galatasaraylılık satıyorsun, oraya takıldım. nedir meziyetlerin yani, bunları yazarken elinin titremesini engelleyen vasıflarından bahset biraz bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın