• 7749
    kombinesi olan iyi niyetli, koltuğunun boş kalmamasını isteyen yazarların, galatasaray kulübünü arıyarak;

    ''ben şu şu tarihte oynanacak olan maçta yerimde olamayacağım. bu maçlık kombinemi iade etmek istiyorum.'' diyerek hem kombinenizin gişe fiyatının yarısını kendiniz alıp, hemde maça gitmek isteyen galatasaray taraftarına yardımcı olabilirsiniz.

    nasıl mı ? kombinenizi iade ettikten sonra galatasaray kulübü sizin koltuğunuzu satışa çıkaracaktır. hem siz mutlu oluyorsunuz hem galatasaray kulübü hemde maça bilet alamayan galatasaray taraftarı.

    aksi durumlarda, galatsaray sözlük platformunu kullanarak herhangi bir şekilde bilet satışı k a r a b o r s a d ı r. sizin sattığınız bu biletin ne vergisi vardır ne makbuzu. yaptığınız kanunen suçtur. ister gişe fiyatına sat ister satma. ben demiyorum kanun diyor. türkiye cumhuriyet'i diyor.

    hadi diyelim sattınız. gişe fiyatı x lira. 17 maç sattın. toplam 17x lira. kombineyi ne kadara aldın 10x lira. o 7x lira ne oluyor peki ? ulan bir siz zekisiniz.

    tekrar söylüyorum sözlük üzerinden hertürlü bilet satışı karaborsadır. bu duruma başvuranlar ise karaborsacıdır.

    edit: yahu arkadaşlar bunun tek maçı 3 maçı 5 maçı mı var. aziz yıldırım gibi oldunuz; ''arabanın kapısını açtık ama çalmadık.'' suç suçtur. bakkaldan sakız çalsan da hırsızlık çukulata çalsan da hırsızlıktır.

    bu sözüm iyi niyetli olan arkadaşlar içindir. eğer bir sözlük üzerinden bir galatasaray taraftarını mutlu etmek istiyorsanız verin hediye olarak. aksi durumda bu sizin sıfatınızı karaborsacı yapar. bir maçlık da olsa 10 maçlık da olsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın