resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 2671
    pfdk'ya sevkedilmemiş olması ayrı bir rezillik ama bir de olayın bazı şerefli gazeteler tarafından sunumu var ki, sinirden beynime kan sıçratacak seviyede.

    beş para etmez gazete denilen paçavranın teki olayı "ve karar verildi! emre ve burak yılmaz" şeklinde bir başlıkla sunmuş. neymiş efendim burak yılmaz da antalya maçında rakibine dirsek atmış ama o da disiplin kuruluna sevk edilmemiş. lan bu ne demek şimdi? yani emre'ye ceza vermeyeceğiz ama sizin oyuncunuza da vermeyeceğiz, o yüzden susun, fazla konuşmayın mı denilmek isteniyor. aynı şey mi? biri milyonlarca kişinin gözü önünde ana avrat küfrediyor rakip takımın teknik heyetine, diğerinin ise rakibine oyun içerisinde dirsek attığı iddia ediliyor ki ben maçı izlememe rağmen görmedim bu dirseği. yayıncı kuruluş tekrar tekrar gösterirdi öyle net bir şey olsa zira.

    ben artık bu pislik herifi izlemekten, yaptığı her şeyin bir şekilde sümen altı edilip aklanmasından sıkıldım. hani takımının aklama çabasını anlarım, aynı bokun laciverti onlar ama sevgili basınımıza ne oluyor? hani nerede etik, ahlak, eşitlik, güven, haysiyet? bir tanesini bile taşımıyor musunuz siz?

    olay için bir beklentim var; yönetimimiz acilen gerekli yerlere başvurup burak yılmaz'ın pfdk'ya sevkedilmesini sağlasın. burak yılmaz'ın adının emre denen ...'le aynı haberde bu şekilde geçmesi bile kanıma dokundu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın