resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 2668
    şimdi bazı hafif tabirle kafası az basan renkdaşlarıma bu adamın neden pfdk'ya sevkedilmediğini kısaca anlatayım.
    çünkü dün oynadığımız antalyaspor maçının ardından görsel ve sosyal medyada fenerbahce taraftarlarının yürüttüğü muhteşem bir burak yılmaz küfretti kampanyası vardı. görüntüler cımbızla ayıklandı her yerde paylaşıldı gerekli kanallar vasıtasıyla federasyona bile iletildi.
    bu kampanya sonunda burak yılmaz ile emre belozoglu bir anda aynı seviyeye geldi. hatta bu sevkedilmeme olayının haberinde bile şöyle geçiyor; "burak yılmaz ile emre belozoglu pfdk'ya sevkedilmedi."
    yani bu kampanya sonucu ya ikisi birden pfdk'ya sevkedilecekti ya da ikisi birden sevkedilmeyecekti. bir anda aynı şiddette aynı şeyi yapmış gibi aynı kefeye kondular.
    fenerli kampanyası sayesinde emre olası bir cezadan yırttı şimdi biz de itiraz edemiyoruz çunku kamuoyunda burak yılmaz da aynı kufurleri etti düşüncesi hakim oldu.
    işte sevgili bazı renkdaşlarım siz de fenerli itlerin , hile konusunda master yapmış şerefsizlerin tuzağına düşerek sağda solda burak'ın küfür ettiğini kabul ettiniz, yazdınız, söylediniz, hatta sözlükte bile dillendirdiniz.
    saha dışında işte biz hep böyle kaybediyoruz bu ne ilk ne de son.
    umarım bazı renkdaşlarımız biraz olsun akıllanırlar zaman geçtikçe.
    tanım mı? tanımın dibine vurayım size bir şey olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın