resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4847
    --- alıntı ---

    bir ihtimalle kendi taraftarı tarafından haksızlığa uğrayan kişi. aynı zamanda kendisi de haksız olabilir elbet. gerçekten bilmiyorum.

    ama şunu biliyorum ki, blackburn'den döndüğünde "potansiyel kapıları kapatmamak" uğruna "ben profesyonelim, fenerbahçe çağırırsa oraya giderim, galatasaraylıyım diye bir şey yok" diyen birisinin, drogba elini sıkmış sıkmamış pek farketmez açıkçası.

    takımdan giden bir oyuncu da bildiğim kadarıyla "o orada olduğu sürece ben yokum" diyebildi tugay için.

    tamam ben de galatasaraylıyım, ben de uefa zamanlarını hatırladıkça diken diken tüylere sahip oluyorum, biz de 15 yıldır futbol izliyoruz ve maçlardayız ama şu çok çok önemli ki, tarihteki güzel hatıraların kesinlikle objektif bakmamıza engel olmasına izin vermemeliyiz.

    çok yapıyoruz bunu. çok yanlış bir şey. yenik durumdaki bir takımdan gol lazımken drogba'nın çıkması, dünyanın neresinde olsa saçma olabilir. maçı izlemediğim için tam bir şey diyemiyorum, saçma diyorum. drogba'nın da kendisine uzatılan bir eli sıkması gerekebilir.

    gel gör ki tugay ile drogba arasında neler olduğunu bilemeyiz. nasıl wayne bridge terry'nin elini sıkmadığında güzel bir şey yaptığını düşündüysek, iç yüzünü bilsek benzerini düşünebiliriz. tabii ki tugay drogba'nın karısını şeytti falan demiyorum, örnek olarak gösteriyorum.

    ama şunu bilin ki tugay kerimoğlu, benim görüşüme göre, bir bülent korkmaz değil. hiç değil. hatta 5 sene sonra belki bir semih kaya değil diyeceğiz.

    "“g.saray’dan fener’e gidebilirim”

    emre utkucan: böylece diğer sorumun da cevabını vermiş oldunuz. g.saray’dan fener’e de gidebilirsiniz yani!..

    tugay kerimoğlu: gidebilirsiniz. bu normaldir. niye gidemeyeyim ki?

    emre utkucan: blackburn’den de f.bahçe’ye gelebilirdiniz?

    tugay kerimoğlu: her konuda anlaştıktan, maddi ve manevi yönden tatmin olduktan sonra neden gelmeyeyim ki."

    ...

    "emre utkucan: çok net bir şey sorabilir miyim o zaman, futbolu da bıraktığınıza göre, hangi takımılısınız?

    tugay kerimoğlu: ben en fazla bana saygıyı ve sevgiyi gösteren takımın taraftarıyım. herhangi bir kulüpte yokum şu an.

    emre utkucan: daha net bir cevap alamaz mıyız?

    tugay kerimoğlu: daha bundan güzel net cevap olur mu?

    emre utkucan: g.saraylıyım diyemiyor musunuz?

    tugay kerimoğlu: ben g.saraylıyım derim. niye diyemiyim ki? ben beşiktaşlıyım da derim, fenerliyim de derim... "

    ...

    bunlar google'da kolaylıkla bulunan sözler. tugay kerimoğlu elbette galatasaraylıdır. buna benim de lafım yok. gerçi kendisinden daha ziyade, vefalı olmak iyi niyeti adına duygulara kapılan renkdaşlar bunu söylese de. lakin sabri'nin, bülent'in falan şu açıklamalarını yapabileceğine ben ihtimal veremiyorum. elbetteki tüm isimler onlar gibi olmayacak, keşke olsa, keşke herkes bayrak adam olsa. ama söylemek istediğim şey, hem drogba'nın yanlış yaptığı, hem de çok sevdiği galatasaray'ın en zor zamanlarında galatasaray'dan çok uzaklarda top koşturmuş birisine ezbere tapılmaması. tapılacaksa da bunlar hatırlanıp öyle tapılması.

    unutmayın ki, her birimiz galatasaray'ı birbirimizden çok seviyoruz, hepimiz onun iyiliğini istiyoruz. hepimiz yıllarımızı verdik, veriyoruz, vereceğiz bu kulübe. dediklerimi düşünürken bunu da göz önünde bulundurmanız dileğiyle.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın