• 7742
    çok acayip kafalara sahip olan sözlük.

    galatasaray sözlük bilet aranıyor duyuruları ?!?

    şurada yapılanların aynısını ultraslan yaptığı zaman it, şerefsiz, karaborsacı, aylak, çakal, madde bağımlısı oluyor adı, ama seviyesi yüksek sözlük yazarları yaptığı zaman modernlik ve teknolojiyi kullanmak. anlamadığım şey ise bu başlığa nasıl izin verildiğidir.

    1 - stad dışında ''bilet arıyorum elinde olan var mı ? '' demek sizce nedir? karaborsa. yani yasal olmayan bir durum. peki bunu bu sözlükte yasal hale getiren nedir ?

    2 - iyi niyetli olan bir insan neden fazladan bilet alsın ? *

    3 - bilet satan adam karaborsacı ise o bileti alan adamın sıfatı nedir ?

    bu soruların cevabını verecek olan var mı allah aşkına. yahu biz nasıl taraftarız. hani karaborsa galatasaray taraftarına yakışmazdı. bu nasıl tezatlık. iyi niyetli olan bir yazar arkadaşım girer o başlığa ''arkadaşlar biletim veya kombinem maça gidemediğim için boştadır. ilk mesaj atan arkadaşıma hediyemdir.'' dediği anda bu iyi niyetliliktir, yardımlaşmadır. hiç bir suç teşkil etmemektedir. ama aksi dışında olan her şey karaborsadır.

    chealse maçına bilet arıyoruz. bide yüksek fiyat olmasın diye yazıyoruz. daha galatasaray sözlükte gerçek galatasaray taraftarı sayısı sınırlı iken tt arena'da bulunan güruha eleştiri yapıyoruz. yazık bizlere.

    beni bu başlık altında duyacak olan moderatör arkadaşım var mı acaba ? eğer bu sözlükte buna izin varsa kendileri de suça ortak olmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın