resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4983
    2 tane dunya yıldızımız var. ama son bikac aydır görmek bunu üzücü olsa da drogba ne kadar mac secmekteyse kendisi o kadar secmemektedir. belki de bundan drogbanın ilerleyen yası da etkili olabilir bilemiyorum ama dünkü macta* ayan beyan belli oldu ki biz kıpırdanacaksak sneijder sayesinde olacak bu. yani sneijder etkili olursa bizim hucum opsiyonlarımız etkili olacak, yoksa hep beraber kaybolup gidicez mac icinde.

    drogba oynatılabilsin diye yabancı kuralı gereği hajrovic oynayamadı hic. ama drogba eger o gun gunundeyse sorun yok. ama eger drogbanın canı o gun top oynamak istemezse alternatif sistemlere donemiyoruz cunku oyuna sokacak kanat oyuncumuz 18e alınamamıs oluyor. e biz napıyoruz bu durumda? ya umutla ileriyi 3 forvet yapıyoruz, yada umutla kendisini yada burakı degistirip yine o mac kilidi acamamıs sistemimize devam etmek zorunda kalıyoruz. bu acıdan drogba bi handikap yaratıyor. yani iyiyse takım icin mukemmel bi cıkış noktası, ama o gun kotuyse takımın b planı olusturamamasının temel sebebi oluyor.

    acınmaca gucenmece yok. drogba da sneijder de bizim takımımızın dunya capındaki 2 yıldızı. ama bu yıldızlardan hangisi her zaman parlıyor derseniz ona verilecek cevap sneijderdir. bu nedenle mancininin seneye sneijder etrafında bir 4 2 3 1 kuracagını ve drogbayla sözlesme yenilemeyecegini düşünüyorum.

    kendisi formunu yakaladıgı ligin ilk yarısının ortalarında beri her mac sahada dunya yıldızı oldugunu hissettiriyor, parlıyor.

    edit: dünya yıldızı diyerek sansasyonel transferlerimizden bahsettim yanlış anlaşılmasın. yoksa bütün galaksideki yıldızlar felipe melonun taşaklarını yesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın