resim
Guillermo Enio Burdisso
Takım:Huracán
Mevki:Stoper
Yaş:36
Boy:1.89
Uyruk:Arjantin
  • 158
    henüz yorum yapmak için erken olsa da 17 şubat 2014 antalyaspor galatasaray maçında bazı hataları olmuştur. özellikle sağ stoper kendisi ve sağ bekteki partneri sabri'yle beraber çok fazla adam kaçırmış ve pozisyonunu kaybetmiştir çoğu rakip takım hücumunda. gerçi bu maçta rakip takımın neredeyse savunma arkasına attığı her top geçti zaten. takım olarak berbat bir savunma yaptığımızı söyleyebilirim ancak bu arkadaşın hatalarını da görmezden gelmemek lazım.

    özellikle yediğimiz ilk golde o götten bacak tita'ya o boyuna o posuna o endamına rağmen omzunu "küt!" diye koyamayıp adeta elbirliği ile topu tehlikeli bölgeye taşımış ve sonucunda gole sebebiyet vermiştir. bunun yanı sıra pek de düzgün bir ayağı olduğu söylenemez. geriden ileriye oynadığı uzun topların çoğu ya hep kısa düştü, orta sahada kestiler ya da alakasız yerlere gitti.

    hırslı ve sert bir arkadaşa benziyor. aslında iyi işler yapabilir. en azından belli bir standardı tuttursun yeter. oyun kurma işini yapmasa da olur kısa vadede. izleyip görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın