• 229
    https://twitter.com/...801043214339/photo/1

    artık boku çıkmış rekabettir.

    bildiğin mahalle karıları gibi olduk artık. camdan cama hakaret ediyoruz birbirimize. lan hadi fenerbahçe'yi anlarım. bu adamlar yönetim olarak 15 senedir aynı zihniyetle yönetiliyor, ılımlı seslerin hepsi kulüp içerisinde bertaraf ediliyor da bize ne oluyor amk ? biz hani aristokrasi takımıydık lan ? 34 maçlık bir sezon, son 12-13 maça gelmişiz artık. hakem hatalarına vurgu yapmak istememiz çok normal ama böyle olmamalıydı. satranç gibi düşünmeliyiz koca sezonu arkadaş. hamle hamle analiz etmeliyiz. koskoca kulübü yöneten insanlar karşı tarafın yapacağı hamleyi de düşünmek zorundalar yoksa sokaktaki adamdan ne farkları kalır ? bir yandan sedat doğan twitter'dan konuşuyor, şükrü ergün televizyondan konuşuyor, bu metinleri kim hazırlıyorsa o resmi siteden konuşuyor.. ohooo olmaz böyle.

    geçtiğimiz ünal aysal yönetiminde bu gibi işleri adnan öztürk yapıyordu evet ama kendisi konuşmak amaçlı televizyonlara hiç çıkmadı yanlış hatırlamıyorsam. zaten katıldığı organizasyonlarda yöneltilen soruları cevaplıyordu... bu işin buraya geleceği zaten belli değil miydi ? sokayım türk kamuoyuna, zerre umurumda değil ancak uluslararası platform'da belirli bir prestiji olan ve bunu daha da geliştirmek isteyen bir kulüp sezon içerisinde yönetim, oyuncu kadrosu, teknik kadro, taraftar unsurlarıyla topyekün rakip kulübüyle didişir mi yahu ?

    kaldı ki rakibinin de sana bu atışmalarda pozitif bir katkısı yok, bırak bu atışmaları rakibinin hiçbir alanda sana pozitiif katkısı yok. adamlar zaten bokun içine batmış, seni de aşağı çekiyor her muhattabı olduğunda. ne gerek var böyle anlamsız bir rekabeti körüklemeye. hep diyorum biz bütün branşlarda türkiye liglerinin horoz'u olalım yahu. çıkalım işimize bakalım geleni gideni sahada dövelim, her zamanki gibi rakibin seviyesine inmeden kendimize yakışan şekilde ayar veriyorsak yine verelim ama böyle değil.

    ve bunu bu platformda destekleyen şu iki adım ötesini göremeyen yazarlara da hayret ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın