• 68
    bana göre 22 şubat 2014 galatasaray beşiktaş maçı ile beraber şampiyonluğun anahtarı niteliği taşıyan maç. şöyle ki bu hafta antalya'yı inşallah yenerek puan farkını koruyacağız. gelecek hafta da bjk ile içeride oynadığımız maçı kazanmamız halinde hem bjk'nin çıkışını durdurmuş oluruz, hem de zirveden 3 puan uzağa atmış oluruz. tabi bunun bize 2 farklı yararı var:

    1. beşiktaş'ın nefesini ensemizde hissetmeyiz fark 4 olacağı için.
    2. her ne kadar beşiktaş'ı zirveden uzaklaştırsak da sonuçta çok da kopmamış olacaklar. dolayısıyla fenerbahçe ile oynayacakları derbi tahminime göre beşiktaş'ın ligdeki konumu açısından çok kritik olacak. böylece evinde oynayacağı bu maçı kazanmak için elinden geleni yaparak bizim de ekmeğimize yağ sürmüş olacak.

    ilk iş bu maçı kazanmak. arkadan beşiktaş'ı da yenersek bu iş olur arkadaş!

    maça gelecek olursak. 2 rakibimizin de maçlarını kazanması, pazartesi oynanıyor olması ve deplasman olması nedeniyle zor geçecek elbette. en azından mental olarak iyi hazırlanmak gerek. takım zaten iyi oynuyor. mancini oyuncuları iyi konsantre ederse bu maça, bir aksilik yaşamayız. kaldı ki rakip ligde evindeki maçlarda sıkıntı yaşayan bir takım. bundan sonra şampiyonluğu isteyen galatasaray'ın rakip fark etmeksizin önüne geleni paramparça etmesi gerekir. ben aslanlara güveniyorum. bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. tek dileğim bir sakatlık olmaması ve selçuk'la melo'nun kart görmemesi. hakem umuyorum ki eyyamcılık yapmaz.

    ayrıca yarın okulumun ilk günü. malum uzun bi tatilden çıktık. üzerimizde rehavet ve biraz da can sıkıntısı var. ancak içimdeki cimbom sevgisi ve bu maçın heyecanı nedeniyle pazartesi sendromu yaşamıyorum. okulda tüm gün bu maçı iple çekeceğim.

    eve geldiğimde saat 18:30 civarı olabilir diye düşünüyorum o nedenle geride kalan 2 haftadır sürdürdüğüm geleneğe bu hafta da devam edeyim şimdiden. uğurlu geldi, bozmayalım büyüyü. *

    şöyle bir kadro ve diziliş beklediğim;

    --------25---------

    ----26-----22*---

    88------6------15

    -----3------8------

    --------10---------

    -----11---17------

    *

    ancak şöyle oynamamızı istediğim;

    -------10-------

    ----10---10----

    10----10----10

    ----10---10----

    -------10-------

    ----10---10----

    maçtır.

    (bkz: hepiniz metin gibi oynayın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın